Menu Sluiten

"MAAr dan anders"

5 & 6 SEPTEMBER 2020

Welkom!

Elk jaar wordt er in Havelte een gezellig volksfeest georganiseerd. Een feest voor alle inwoners, oud-inwoners en feestvierders die zich thuis voelen in en om de feesttent in het 1e weekend van september. Dit jaar vindt het feest helaas niet in deze vorm plaats. Toch hopen we dat het eerste weekend van september heel gezellig wordt! Daarom heeft de feestcommissie enkele “coronaproof” activiteiten bedacht! 

Heeft u een vraag aan de feestcommissie? Mail naar info@volksfeesthavelte.nl, stuur ons een bericht via onze social media kanalen of benader één van ons gerust persoonlijk.

HAVELTER VLAG

Wij roepen een ieder op om de Havelter vlag gedurende het weekend uit te hangen om verbondenheid in het dorp uit te stralen! Heeft u nog geen vlag? U kunt er eentje bestellen via info@volksfeesthavelte.nl!

HELE WEEKEND

KLEURPLAAT

Hallo vriendjes en vriendinnetjes,

Dit jaar helaas geen kindermiddag, maar dat mag de pret niet drukken! Letter Pret met Auk is voor jullie aan de slag geweest om een prachtige Havelter kleurplaat te ontwerpen. De kleurplaat wordt op school uitgedeeld! Maken jullie er wat moois van? Je mag je kleurplaat inleveren op zondag 6 september op het evenemententerrein (Eursingerkerkweg 2a) tussen 10:00 en 14:00 uur.

Wij zijn benieuwd naar jullie creaties!

05 SEPT – 21:00

ONLINE PUBQUIZ

Vanwege het succes van de quarantaine pubquiz organiseert de feestcommissie opnieuw een online pubquiz. 

OPGEVEN TEAM
Opgeven kan tot zaterdagavond 5 september 20:30 uur. Opgave is mogelijk door een mail te sturen naar
pubquizhavelte@gmail.com. Vermeld als onderwerp jouw mobiele nummer en het adres waar jouw team bijeen zal komen. Vermeld in het tekstvak de teamnaam.

Voor de pubquiz is het verzoek om met niet meer dan zes anderen buiten het eigen huishouden een team te vormen. Groepen die groter zijn kunnen door onze ‘reizende reporters’ niet worden bezocht.

06 SEPT – 10:00

FIETSTOCHT

Doe mee met de coronaproof fietstocht (18 km) langs de prachtigste plekjes in de nabije omgeving! Onderweg kom je langs gezellige terrassen en kroegen om de dorst te lessen of de honger te stillen!

De fietstocht is hier beschikbaar! De fietstocht is zondag eveneens op papier af te halen op het evenemententerrein (Eursingerkerkweg 2a) tussen 10:00 en 14:00 uur.