Menu Sluiten

KINDERDAG

DONDERDAG 31 AUGUSTUS

09:30-11:00 / 13:00-15:00

Informatie

Hallo vriendjes en vriendinnetjes,

Donderdag 31 augustus is het zover! De kinderdag is dit jaar opgesplitst in een leuk programma voor de onder- en bovenbouw.

Groep 1 tot en met groep 4
We beginnen de ochtend met het zoeken naar vossen! Oftewel VOSSENJACHT! Wij hebben een programma samengesteld van 09:45 tot en met 11:00. We willen jullie vragen om 09:30 in de feesttent aanwezig te zijn.

Groep 5 tot en met groep 8
Er zullen in de middag verschillende spellen klaar liggen om te trotseren. Oftewel ZESKAMP! Let op! Je kunt nat worden tijdens de spellen, dus neem ook droge kleding mee! Dit programma loopt van 13:15 tot en met 15:00. We willen jullie vragen om 13:00 op het feestterrein aanwezig te zijn.

Opgave kinderdag
We willen iedereen vragen om zich voor de kinderdag op te geven. Aangezien de kinderdag in de zomervakantie valt, willen wij graag van tevoren weten wie er aanwezig zullen zijn. Opgeven Kan via de email: donderdag@volksfeesthavelte.nl met in de onderwerpregel: Kinderdag Volksfeest Havelte. Graag ontvangen wij de naam en klas waar uw zoon of dochter in zit. Uw kunt ook via onderstaande rode knop het online formulier invullen. Opgave kan tot en met 17 augustus!

Heb jij zin om te helpen tijdens de kinderdag?
Om deze kinderdag tot een groot succes te maken, hebben we hulp van vrijwilligers nodig. Heb je zin en tijd om mee te helpen tussen 09:00 t/m 15:00? Dan kun je ook mailen naar donderdag@volksfeesthavelte.nl met in de onderwerpregel: Kinderdag Volksfeest Havelte. Dit mag ook een dagdeel zijn!

Deze middag wordt gesponsord door:

Onze Sponsoren