Menu Sluiten

MASKED SINGER / OXYGEN

ZATERDAG 2 SEPTEMBER

21:00-02:00

Informatie

The Masked Singer
Om 21.00 uur zullen zes bekende Havelters in kostuum het podium betreden. Aan jou en je team de taak om te raden wie er achter het masker zit. Aan de hand van diverse rondes, waarin onder andere gezongen wordt, zul je dit te weten moeten komen. Uiteraard is de show ook te bewonderen als je niet meedoet met een team!

Geef je teamnaam, aantal teamgenoten en telefoonnummer door via een mailtje naar info@volksfeesthavelte.nl of door op onderstaande knop te klikken. Dan zorgen wij voor een tafel waar jullie kunnen zitten. Een team bestaat uit minstens 4 en maximaal 8 personen. 

OXYGEN
Na onze zes bekende Havelters achter het masker gaat de show door met muzikaal talent van eigen bodem. Jawel! Onze eigen Daphne van Ditshuizen gaat samen met haar band OXYGEN de feesttent op z’n kop zetten!

De beste dance en pop hits, met de attitude van je favoriete rockband. OXYGEN speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en zinderende energie. Van dance tot rock en van de nieuwste pop tot je favoriete classics, OXYGEN heeft alles waar jij op los wilt gaan!

Met scheurende gitaren, opzwepende synths en pompende drums speelt OXYGEN, aangevoerd door Daphne van Ditshuizen en Tim Kamphuis, een show die staat als een huis. Smeer die gouden keeltjes, laat je beste dansmoves zien en ga feesten tot in de late uurtjes.

Nederpop van toen
Maar dat is nog niet alles! Marcel Swerissen, beter bekend als de jarenlange leadzanger van de band Melrose, komt op bezoek in onze mooie feesttent! Na meer dan 800 optredens voor de band Melrose, is Marcel zijn hart gaan volgen. De Nederpop brengen zoals het hoort, ruw, vol energie en met een knipoog naar de herkenbaarheid van de “Nederpop van toen!”.

Met zijn show gaat Marcel met Havelte terug in de tijd. Met liedjes als Stiekem met je gedanst, Even aan mijn moeder vragen, Dansen op de Vulkaan en Blauw gaat hij de feesttent op zijn kop zetten! Een unieke show waar hij met zijn gitaar en piano deze klassiekers langs laat komen.

Onze Sponsoren