Menu Sluiten

KNALLEN ZONDER GRENZEN

ZATERDAG 7 SEPTEMBER

20:00-02:00

Informatie

En dat  gaan we doen!!! We trappen af met de grote pub-quiz. De quiz staat bol van de spanning en sensatie. De kennis van alles deelnemers zal op de proef worden gesteld. Niet alleen met vragen op muziekgebied, maar op alle gebieden worden jullie als deelnemer uitgedaagd om de hersenen te laten kraken.

Je kan meedoen als team of gewoon op tijd aanwezig zijn en een goede plek zoeken. Stel dus je eigen team snel samen en geef je op! Of het nou met die gezellige buurt is, met vrienden of met het elftal, dat maakt niet uit. Zorg er voor dat je een aantal slimme personen in jouw team hebt zitten. Dit mag je niet missen!

De stand wordt digitaal bijgehouden. Je kan dus direct zien of je alle kennis in huis hebt, of dat je toch nog iets beter je best moet doen. Natuurlijk is er geen quiz zonder prijzen. Er zijn dan ook een aantal mooie prijzen te winnen.

Na de spanning is er tijd  voor ontspanning.

Daarvoor is een spetterend programma samengesteld.

We hebben niemand minder dan de CORONA’S weten vast te leggen. Met hun jarenlange ervaring weten ze de sfeer feilloos tot een hoogtepunt te brengen. Ze zijn onder andere bekend geworden van hun optredens tijdens diverse Olympische Spelen en festivals. Met hun enorme repertoire spelen ze precies wat jij wil. Ja inderdaad, jij bepaalt wat ze spelen!

Daarnaast hebben we op het kleine podium een DJ. En niet zomaar één: DJ Chris Deluxe komt naar Havelte. Deze DJ wordt regelmatig gevraagd om bij 538, Slam! en 3FM te draaien. Zijn stijl is een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres:hiphop, house, pop, niets is te gek. Hij mixt alles moeiteloos aan elkaar. Mede daarom is hij ook een graag geziene gast op festivals in binnen- en buitenland.

Inschrijfformulier

Onze Sponsoren