Volksfeest Havelte

KOFFIE & APPELTAART

ZONDAG 3 SEPTEMBER

10:30-12:30

Informatie

Koffieconcert
Op zondagochtend staat er een klein intiem koffieconcert op het programma van de band Om de Hoek. Deze Zwolse band speelt tijdloze nummers uit de popmuziek op ingetogen, soms uitbundige, maar altijd akoestische wijze. Alle teksten zijn in het Nederlands hertaald en daarmee soms een feest van herkenning, maar soms ook een aangename zoektocht in je herinnering voor het beantwoorden van de vraag: “waar ken ik dat liedje van?”

Appeltaarten bakwedstrijd
Bij een koffieconcert hoort uiteraard een goede bak koffie en wat lekkers daarbij. Daarom organiseren we een appel taartenbakwedstrijd, waarbij de gezelligheid en het proeven centraal staat! Rondom het koffieconcert presenteert u de taart, wordt vermeld wat uw taart bijzonder maakt en wordt de taart geproefd door publiek en vakjury. Er valt zeker wat te winnen en bedenk ook dat een gezellig samenzijn de mooiste triomf is. 

Om mee te doen dient u zich op te geven voor 25 augustus via info@volksfeesthavelte.nl of onderstaand formulier. U krijgt dan namens de VFH in de rugby kantine op dinsdag 29 augustus een ‘starterspakket’ met lokale producten, waarmee u de basis van de appeltaart kunt maken. Verdere ingrediënten, specifieke bereidingswijzen, we laten het allemaal aan u voor de beste taart!

Onze Sponsoren